miercuri, 5 ianuarie 2011

Şi..a zburat !




Yep... s-a dus şi vacanţa de iarnă. E deja 3... iar eu nu dorm. Mâine, adică azi.. ce mâine ?! începe şcoală şi..presimt că nimeni nu e pregătit.
Abia ne intraserăm şi noi în mână iar acum am uitat tot .

După două săptămâni în care te-ai obişnuit să nu prea dormi , să râzi , să te simţi bine , să uiţi de probleme şi alte chestii .. nebunia revine. Dar această nebunie are şi ea părţile ei frumoase.
Bine asta depinde şi de colectivul în care ai nimerit daaar să fim optimişti !
Trebuie să îţi fie puţin dor de colegi.. sau măcar de unii dintre ei .

Când te gândeşti că fiecare secundă care trece scurtează timpul pe care îl vei mai petrece cu ei... ţi se face din ce în ce mai dor de ei .

Rămâi cu amintiri din orice loc. Generală, liceu sau facultate .. nu contează.

O să îţi fie dor să râzi în pauze şi chiar în ore , o să îţi fie dor să alegi prin curtea şcolii după un loc la intrarea în clădire pentru că de câteva minute s-a sunat şi toţi se-ngramadesc în uşă , o să îţi fie dor să întrebi de 10 ori un lucru pentru că din cauza gălăgiei de pe gol nu auzi nimic, o să îţi fie dor să priveşti persoana pe care o plăci în secret, o să îţi fie dor de zâmbetul ei pe care tainic îl furi cu fiecare ocazie , o să îţi fie dor de prieteni şi o să îţi aminteşti cu drag de toţi aceşti ani .

Poate că acum plângi sau eşti dezamăgit din cauza unei note proaste la nu stiu ce materie sau poate că înjuri unii profesori care te ceartă aiurea din punctul tău de vedere dar mai târziu , când îţi vei aduce aminte de toate aceste peripeţii , vei râde şi cred că le vei spune " mulţumesc " în gândul tău profesorilor , colegilor şi prietenilor pentru toate acele întâmplări de neuitat.

Trăieşte din plin toţi aceşti ani !
De ce?
Pentru că au fost , sunt şi vor fi cei mai frumoşi ani din viaţa ta .


Ai grijă de sufletul tău,

Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu