duminică, 24 octombrie 2010

Tablou de viaţă



Viaţa înseamnă viteză.
Uneori, mai ales atunci atunci când te simţi fericit , timpul trece extrem de repede . Gândeşte-te de două ori înainte de a acţiona deoarece ...
Cuvintele nu reprezintă un joc încântător de artificii ; cuvintele sunt arme care pot ucide .
Îmi imaginez cum ele, împreună cu faptele, formează cărări ale vieţii care sunt ca un puzzle . Dacă o piesă nu se potriveşte .. nimic nu mai arată ca înainte . Totul se strică . Şi ştiu că mulţi oameni renunţă să caute piesa potrivită şi pleacă înainte să ducă la bun sfârşit modelul . Aceste persoane rănesc enorm. Rănesc prin indiferentă . Rănesc pentru că nu au răbdare să descopere ceea ce vor . Ele nu ajung niciodată unde îşi propun pentru că niciodată nu aşteaptă suficient . Acţionează fără să cântărească situaţia ; chiar doare . Alte persoane spun întotdeauna că sunt pregătite pentru a merge mai departe dar defapt nu sunt. Visează. Si nu vreau să spun că e un lucru greşit doar că... e foarte important să ştii când , cât şi cum să visezi . Înainte să te laşi purtat de val , învaţă să înoţi. Nu se ştie cum te vei răsturna şi va trebui să supravieţuieşti . De multe ori , a visa înseamnă a te păcăli . Atunci când universul pozitiv este întunecat de realitate , totul se spulberă . Dacă visezi prea mult , realitatea ţi se va părea dură . Va fi ca un pahar de apă foarte rece aruncat în faţă . Ca să poţi spune cu siguranţă că eşti pregătit pentru orice trebuie să fii între visare şi realitate . Trebuie să pui în balanţa fiecare situaţie pentru a ajunge la o idee sigură . Nimeni nu se poate descurca de unul singur . Avem nevoie de susţinere, ajutor şi spirijn . Şi e frumos atunci când primeşti şi oferi ajutor , dar doare atunci când vezi că după ce întinzi o mână de ajutor eşti uitat . Mă refer la persoanele care după ce se văd oarecum - împlinite - şi au impresia [ greşită ] că se pot descurca singuri în viitor şi că nu mai au nevoie de nimeni , uită că au ajuns acolo unde sunt cu ajutorul persoanelor care îi înconjoară şi cel mai trist... uită de unde au plecat . Şi încă sper că persoanele care au plecat prea devreme şi au uitat de unde au pornit , să realizeze cândva că au greşit enorm .
Fericire-i când iarba apare, Fericirea-i ca răza de soare, Fericire-i cand îţi aminteşti cât de fericit eşti când iubeşti .

Ziua de ieri s-a sfârşit noapea trecută . Fiecare zi e un nou început . Învaţă să uiţi şi să mergi mai departe dar nu uita niciodata de unde ai plecat.

Ai grijă de sufletul tău,
Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu